Ik ben Femke,

Fotograaf – Editor – Ontdekker – Genieter

Dromen werden realiteit, al van in mijn tienerjaren gepassioneerd door fotografie, pas later durfde ik mijn dromen na te jagen. Heb ik hier spijt van? Neen, een van de beste keuzes in mijn leven! De combinatie van het creatieve, de uitdaging, het sociale en steeds nieuwe is perfect voor mij!

Je vindt mij daarnaast het vaakst bij mijn gezin en vrienden, genietend van de kleine dingen in het leven die de dagen kleuren. Wandelen in de natuur, gezellig samen kokkerellen, knuffelen in de zetel, lekker uiteten en reizen rond de wereld.

Ik word vaak de fotograaf genoemd, maar ik ben meer dan dat. Ik ga op zoek naar spontaniteit, geluk, emoties, licht, uitdaging, contrasten, vreugde, humor en zoveel meer.

Hoe jij je voelt dat vind ik belangrijk!

Ik wil dat jullie kunnen genieten van elkaar en het moment, even alles loslaten en vooral jezelf kunnen zijn. Het even onthaasten van de realiteit en samen stappen in een moment van koester en liefde!

Prent, staat voor spontaniteit, genieten, de juiste klik en vooral veel gezelligheid en natuurlijk mooie prenten!